Un bărbat și-a agresat sexual copilul în vârstă de doi ani

0
85

Bărbatul de 30 de ai din Seini, Maramureș, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat că și-a violat fiul de doar doi ani și două luni. Polițiștii spun că totul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

La data de 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Seini au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, pe strada Cărămidăriei din orașul Seini, mai multe persoane cunosc faptul că un bărbat, de 30 de ani, și-ar fi abuzat sexual fiul minor de 2 ani și 2 luni”, arată Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările, iar minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Copilul a fost examinat de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 19/20.11.2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat sexual fiul de 2 ani și 2 luni, în timp ce se aflau în camera în care conviețuiesc”, mai arată IPJ Maramureș.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ieri, 22 noiembrie, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare, iar acum este arestat preventiv.

Conform unor surse, copilașul locuia alături de mama, tatăl și ceilalți frați ai lui, când a fost violat de către tatăl său. Urmează o anchetă a DGASPC în urma căreia se va decide ce se va întâmpla mai departe cu copilașul și, dacă va fi nevoie, cu ceilalți frați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here