Arestat, după ce a furat beculețele de Crăciun

0
68

Un bărbat din Târgoviște a devenit Grinch de România. Acesta a fost reținut de polițiști după ce a furat două cutii ce conţineau 100 de metri de bandă led şi instalaţie care ar fi trebuit să fie folosită în Parcul Mitropoliei din Târgovişte.

La data de 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 44 de ani.

Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie ar fi sustras două cutii ce conțineau 100 metri de bandă led, instalație care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște.

Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, prin secționarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume și articole de vestimentație de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgoviște.

De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie, ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante și cauciucuri de iarnă și un troler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here