O bătrână atacată de un hoț s-a prefăcut că a murit. Bărbatul i-a pus în mână o lumânare și a fugit

0
73

O bătrână din Vaslui a fost atacată de un hoț și, ca să scape de el, s-a prefăcut că a murit.  Bărbatul s-a speriat crezând că a omorât-o pe victimă, așa că i-a pus o lumânare aprinsă în mână și a dat bir cu fugiții.

În momentul în care individul o lovea pe bătrână, victima a recunoscut agresorul și i-a spus pe nume. „Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”. Când și-a auzit numele, agresorul s-a panicat, cel mai probabil, iar apoi, crezând că a ucis-o pe femeie, i-a pus o lumânare aprinsă în mână și a fugit. Bătrâna a supraviețuit, dar a ajuns la spital cu trei coaste rupte, cu o ureche tăiată și cu alte răni provocate de agresor.

n ciuda a ce s-a întâmplat, bătrâna le-a spus judecătorilor că îl iartă pe agresor. „Dacă el a vrut banii de la mine, eu ce să vreau de la el? Eu îl iert. N-am nicio pretenție, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el.”

Femeia spune că nu regretă că l-a iertat pe individ. „Când mă bătea, eu i-am zis: tu crezi că mie mi-e frică de moarte? Nu-mi e. Să fii tânăr si să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta”, a declarat bătrâna.

Sursa: stiriromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here