Finul primarului de la Slivilești, arestat! A omorât un om și a fugit de la locul accidentului

0
70

Finul primarului comunei Slivilești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce  a omorât un bărbat cu mașina și a fugit de la locul accidentului. Victima a fost lăsată, la marginea drumului, într-o baltă de sânge.

„La data de 14 ianuarie a. c., în timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673 Șiacu. Oamenii legii au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673, în calitate de pieton, a fost acroșat de un autoturism, care, după producerea evenimentului, a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat.

Șoferul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând să fie audiat.

După administrarea probatoriului, față de bărbat vor fi luate măsurile legale.

La data 15 ianuarie a.c., față de bărbatul de 37 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de producerea evenimentului rutier produs la data de 14 ianuarie a.c., pe DJ 673 Șiacu, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here