Angajatele unei primării, filmate în timp ce manichiurista le făcea unghiile la birou

0
51

Scene inedite au fost surprinse în cadrul sălii de şedinţe a Consiliului Local Balcani, din judeţul Bacău. Angajatele primăriei au chemat o manichiuristă să la facă unghiile în timpul programului. 

Un funcționar public al primăriei din Balcani, județul Bacău, a rămas uimit când a văzut în sala de şedinţe a Consiliului Local, o masă pe care erau pregătite ustensile pentru manichiură, dar şi o manichiuristă.

Femeia a venit la primărie cu lămpi, pile sau geluri, ca să le facă unghiile funcționarelor instituției. Momentul a fost întrerupt de un consilier local care a filmat totul.

În imagini se vede cum manichiurista îşi aştepta următoarea clientă în timp ce asculta manele. Aceasta avea pe masă şi câteva bancote de 50 de lei şi 10 lei, semn că una dintre angajatele primăriei tocmai îşi terminase şedinţa de manichiură.

Consilierul revoltat a început să o tragă pe manichiuristă la răspundere pentru faptul că îşi făcea meseria în sala Consiliului Local al comunei.

”-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?

-Am zis că da.

-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”, a fost dialogul celor doi.

Se pare că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în primăria Balcani. Consilierul spune că primarul ştie despre situaţia respectivă de cel puţin doi ani, însă nu face nimic, potrivit ziaruldebacau.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here