Târgu Jiu: Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Județene ”Christian Tell”, s-a spânzurat în biroul său

0
50

Directoarea Bibliotecii ”Christian Tell” din Târgu Jiu a fost găsită spânzurată, în biroul său din incinta instituției pe care o conducea. Nimeni nu-și explică decizia șocantă a femeii, care era implicată în numeroase proiecte și care participa la evenimentele culturale din municipiu. Olimpia Bratu era soția directorului Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, cu care are un copil olimpic internațional. Aceasta a lăsat un bilet, în care își explică gestul extrem.

“La data de 28 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, arată un comunicat emis de Poliția Gorj.

Olimpia Bratu se afla la conducerea bibliotecii județene, din iunie 2010, și transformase instituția într-una funcțională, digitalizată. Aceasta s-a spânzurat cu o eșarfă de o conductă din biroul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here