Bucureștean prins la furat in Târgu-Jiu

0
619

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un agent de securitate în cadrul  unui supermarket, de pe strada Victoriei din municipiu, despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras un espressor, din magazin.

În urma investigațiilor operativ-informative desfășurate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, a reieşit faptul că, în timp ce se afla în incinta magazinului, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi sustras de pe raft un espressor, pe care  l-a scos din incintă, prin zona ușilor de acces, fără să-l achite, cauzând un prejudiciu de  600  lei.

Totodată, în sarcina acestuia s-a reținut și săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat,  din care una în formă continuată, săvârșite în perioada 2015-2019.

Întrucât în cauză există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a săvârșit infracțiunile reținute în sarcina sa, în scopul asigurării bunei desfășurări a procesului penal și prevenirii săvârșirii unor alte fapte, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here