Bătaie de joc la Văgiulești. Localnici revoltați, drumuri înfundate de noroaie

0
742

Situație revoltătoare la Văgiulești. După ce s-a văzut în fruntea comunității, primarul a uitat promisiunile făcute celor care i-au acordat votul de încredere, iar la doi ani și jumătate de la ultimele alegeri locale, drumurile din comună sunt impracticabile și înfundate de noroaie. Disperați de situația în care se află, oamenii au postat fotografii, pe rețelele de socializatre, cu felul în care arată drumurile din localitate, în speranța că autoritățile județene se vor sesiza și vor rezolva problema.

Ultimele reparații la drumurile comunale din Văgiulești au fost efectuate în  urmă cu mai bine de zece ani. 80.000 de lei și 105.000 de lei au fost cheltuiți din bugetul local, în 2008, pentru refacerea unor drumuri în comună. De atunci, zeci de familii se chinuie prin noroaie, după fiecare dezghez, în fiecare primăvară și toamnă, sau după perioadele ploioase. Oamenii au ajuns la capătul răbdării și au tras un semnal de alarmă, nemaiavând încredere în edilul Constantin Pârjol care a rămas nepăsător la tot ce se întâmplă în comună.

În schimb, au fost găsiți bani pentru renovarea sediului primăriei. Potrivit ultimelor date publicate de Curtea de Conturi, în urma unui control efectuat la Primăria Văgiulești, s-a constatat că au fost efectuate plăţi nelegale, la contractul de lucrări pentru renovarea sediului primăriei. astfel, inspectorii au decis să se stabilească valoarea prejudiciului şi să recupereze plăţile ilegale, inclusiv foloasele materiale nerealizate, pentru obiectivul de investiţii ,,Modernizare sediu Primăria Văgiuleşti, judeţul Gorj”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here