Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului mort la frizerie

0
5745

Moarte suspectă seara trecută la Târgu Jiu. Alex Crăcui, un tânăr de 35 de ani din municipiu a murit imediat după ce s-a așezat pe scaunul frizerului. „Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic’, a spus un bărbat care se afla în incinta frizeriei în momentul în care s-a produs tragedia.

Medicii chemați la fața locului au încercat o oră să-l readucă la viață, însă eforturile acestora au fost în zadar. „Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul de pe ambulanță.

O fetiță de 9 ani a rămas acum fără tată. Alex Crăcui era director de vânzări la o firmă din Gorj.

Un om extraordinar, ce a plecat mult prea repede dintre noi, colegul nostru Alex Cracui de la Nurvil Volkswagen Tg. Jiu…

Publicată de Nurvil Volkswagen pe Joi, 14 februarie 2019

Polițiștii efectuează acu cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here