Femeie din Târgu-Jiu, tâlhărită în fața blocului

0
763

Un tânăr de 21 de ani din Petroșani a fost reținut, seara trecută, după ce a tâlhărit o femeie din Târgu Jiu, chiar în fața blocului în care aceasta locuiește. Târgujianca a rămas fără geanta în care avea documentele personale și suma de 200 de lei.

“La data de 7 martie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 21 de ani, din municipiul Petroșani, judeţul Hunedoara, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că vecina sa, de 67 de ani, ar fi fost victima unei agresiuni și i-ar fi fost sustrasă geanta, în care avea documente personale și suma de 200 de lei, de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla în parcarea blocului unde locuiește. La scurt timp, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii a fost identificată de polițiști pe raza municipiului Petroșani și condusă la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunerile corespunzătoare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Hunedoareanul nu este străin de astfel de fapte. În luna ianuarie a ieșit din închisoare după ce a fost rețniut tot pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here