Romanescu:”Nu voi mai ajunge în 2020 la mâna lui Dan Vâlceanu”

0
884

Marcel Romanescu, primarul de la  Târgu-Jiu pune punctul pe ”i” și spune că nu are nevoie de sprijinul lui Dan Vâlceanu pentru a câștiga alegerile din 2020 și a rămâne, în continuare, la cârma municipiului.  Edilul a declarat, în cadrul unei emisiuni difuzată de un post de radio local, că nu va mai ajunge niciodată la mâna președintelui PNL Gorj.

”Nu voi mai ajunge în 2020 la mâna lui Dan Vâlceanu. Cred că am abilitatea necesară, după 20 de ani de politică, să nu ajung la mâna lui Dan Vâlceanu sau a lui Tudor Barbu. Acum sunt primar în funcție. Ori merg cu echipa mea și câștig, ori dacă nu, nu  candidez. Dacă eu consider că nu am șanse la Primăria Municipiului Târgu Jiu, nu voi candida. Voi avea o relatie foarte bună cu Dan Vâlceanu atâta timp cât nu vom mai funcționa ca membri in aceeasi organizație. Eu rămân in continuare dezamăgit de comportamentul domnului Dan Vâlceanu. Rămân alături de PNL până la capăt, excluzându-l pe Dan Vâlceanu”, a declarat Romanescu.

Cât despre excluderea lui Mihai Paraschiv din PNL Gorj, Romanescu spune că totul este o răzbunare a lui Vâlceanu. Mai mult, edilul de la municipiu a luat decizia ca de atunci să nu mai participe la ședintele Biroului Permanent Județean. ”Eu în fața unui pluton de execuție nu mă duc”, a declarat Romanescu.

Romanescu a răspuns și acuzațiilor cum că nu s-ar implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

”Sunt foarte implicat in aceste alegeri. De două săptămâni sunt in fiecare zi pe stradă incercând să preiau toate problemele cetățenilor din Târgu-Jiu și să le rezolv intr-un termen rezonabil. Sunt implicat indirect in campania PNL. Eu incă mai sper că PNL se va intoarce cu fața spre Gorj si Târgu-Jiu”, mai spune edilul din Târgu-Jiu.

În ceea ce privește demiterea directorilor din primărie care au primit calificativul ”nesatisfăcător” în urma evaluării activității desfășurate de aceștia în 2018, Romanescu a precizat că a fost cel mai greu moment din activitatea sa de primar, însă aceste măsuri au fost luate pentru binele cetățenilor.

”Îmi cântau prohodul din prima lună, foarte mulți reprezentanți din clasa politică. Nu l-au cunoscut pe Marcel Romanescu. La momentul începutului de mandat, toată lumea credea că este intr-un somn profund. Niciodată nu mi-am imaginat ca voi ajunge in situația de a lua astfel de decizii. A fost cel mai greu moment din mandatul meu de primar, ziua in care a trebuit să fac aceste evaluări”, a spus Romanescu la Radio Târgu-Jiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here