Îngrijitoare din cadrul Spitalului din Târgu-Jiu, acuzată de comportament necorespunzător. Tratează paciențiii ca pe niște gunoaie

0
4008

O îngrijitoare din cadrul Secției Ortopedie a Spitalului din Târgu-Jiu este acuzată că tratează pacienții ca pe niște gunoaie. Revoltați că le-ar fi adresat cuvinte jignitoare doar pentru că nu și-au lăsat copilul singur în spital, părinții unui pacient minor au tras un semnal de alarmă, pe facebook, despre comportamentul femeii. Angajata, nu ar fi însă la prima abatere de acest fel.

„Această doamnă, Giugelea Ani, îngrijitoare la Secția Ortopedie a SJU Târgu-Jiu, care ar trebui să se preocupe de igiena și de îngrijirea pacienților, își permite, pe holul seției să o facă nesimțită pe mama, pentru că nu pleacă de lângă fiul meu minor, care este operat și nu se poate ridica din pat. Vorbește foarte urât cu toți pacienții și cu aparținătorii. Stimată doamnă, mi se pare mie sau te plătesc ca să mă jignești. Te rog să mă ierți că nu ți-am băgat ceva în buzunar, că îți schimbi atitudinea dacă ești ”unsă”….a scris, revoltat, aparținătorul minorului, nemulțumit de comportamentul angajatei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here