Gorjeancă de 100 de ani, premiată de edilul Marcel Romanescu

0
719

A împlinit 100 de ani și a fost premiată. Fosta asistentă medicală, Ana Găvan a împlinit un veac de existență și, cu această ocazie, primarul Marcel Romanescu i-a oferit un tort. Edilul a fost impresionat de povestea de viață a acesteia.

„Un secol de viață! Martora a o sută de ani de istorie glorioasă și totodată zbuciumata a României. Când stai de vorbă cu doamna Găvan Ariana simți, pur și simplu, experiența unui veac de viață. Din când în când ar trebui sa ne oprim din goana nebună a acestui început de secol și să vorbim puțin cu cei care ne-au netezit calea spre ceea ce suntem astăzi. Au atât de multe sa ne spună! Au atât de multe sa ne împărtășească, să ne ofere din experiența lor. A fost o adevărată încântare sa stau de vorbă, câteva momente, cu doamna Ariana Găvan”, a scris primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de socialiare.

Ana Găvan a fost botezată de Gheorghe Tătărescu și spune că a avut onoare să joace în horă alături de Regele Mihai. Târgujianca are acum două fete, trei nepoți și doi strănepoți. Deși are 100 de ani, spune că este sănătoasă. Doar picioarele o mai dor din când în când.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here