Lădaru, trimis la plimbare de Iordache. ”Acest om ne face numai deservicii”

0
949

Tupeul îl va costa scump pe Eduard Lădaru. În ruma scandalului  iscat în urma proiectului de hotărâre inițiat de consilierii PSD, ALDE și PSRo, în scopul majorării salariilor angajaților Pimăriei Târgu Jiu cu 10%, Ion Iordache, liderul ALDE încearcă să șteargă pata de pe obrazul formațiunii politice pe care o conduce și declară că demersul lui Eduard Lădaru a fost  realizat fără consimțământul partidului. Drept urmare, Ion Iordache spune că îl va exclude din partid în perioada următoare.

“Suntem extrem de dezamăgiţi de atitudinea acestui om, care ne face numai deservicii. Nu s-a consultat cu noi, suntem puşi din nou într-o situaţie proastă, se va spune despre ALDE că are genul acesta de iniţiative şi noi nu ştim nimic. Voi face tot ce ţine de mine să grăbesc demersul de a fi exclus din partid pentru a nu mai fi puşi în asemenea situaţii. Vom face o întâlnire cu organizaţia, nu vrem să mai fie membru ALDE şi să ni se impute nouă tâmpeniile pe care le visează el noaptea şi încearcă să le folosească în numele partidului. Degeaba am vorbit cu el, el a făcut tot cum a vrut sau cum îi dictează alţii din afara partidului”, a declarat Ion Iordache, la radio Infinit.

Iordache a mai avut tentative de a-l demite pe Lădaru și în trecut, precizând că este nemulțumit de dezinteresul acestuia față de activitatea de partid. Se pare că Eduard Lădaru se bucură de sprijinul viceprimarului Aurel Popescu. Chiar și Ion Iordache a lăsat să se înțeleagă acest lucru precizând că Lădaru face cum îi dictează alții din afara partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here