Drumul expres Craiova-Pitești, ”inaugurat” de 15 ani, înainte de alegeri. ”Decorul” a fost însă ”demontat” după plecarea garniturii PSD-iste ”

0
411

Drumul expres Craiova- Pitești a fost din nou scos la înaintare în pragul alegerilor europarlamentare. Așa cum au făcut în 2012 și 2016, reprezentanții PSD nu s-au lăsat mai prejos făcându-l temă de campanie și de această dată. Șeful social-democraților, Liviu Dragnea a fost prezent ieri la inaugurarea lucrărilor pentru acest tronson de drum. Astfel PSD se laudă din nou cu acest proiect, pe care îl tot promit de 15 ani, înainte de alegeri.

”Lucrările” au început însă cu stângul. Asta pentru că, primul cancioc cu mortar a fost turnat pe un drum de pământ, tăiat de utilaje într-un lan de grâu încă verde, situat la limita dintre judeţele Dolj şi Olt. Autorităţile au explicat că este vorba de primul tronson din cele patru ale drumului, lung de 17 kilometri, care leagă centura de nord a Craiovei de limita judeţului Dolj. Numai că au luat-o cu lucrările de la coadă la cap, argumentând că la capătul dinspre Craiova „trebuie făcute exproprieri“. Nu este clar însă dacă proprietarul lanului de grâu a fost expropriat sau nu. După plecarea liderilor PSD, ”decorul” de la inaugurarea tronsonului de drum a fost ”demontat”. În câmp au mai rămas doar trei borduri.

Utilajele-decor pentru Dragnea sunt mutate către o altă inaugurare

Colegul nostru Manuel Bortoi a filmat demontarea „decorului” după inaugurarea drumului expres Craiova Pitești. Utilajele sunt transportate către o altă tăiere de panglică. Mai sunt 4 zile până la alegeri! Duminică pune-ți ceasul să sune cu alarma VOT! Votează echipa de oameni cinstiți și competeți ai Alianței USR PLUS!

Publicată de USR Dolj pe Joi, 23 mai 2019

”NIMIC! Asta a rămas în lanul unde Dragnea, Manda, Olguța Vasilescu și Cuc au inaugurat, cu fast, marele drum expres Craiova-Pitești. Utilajele au fost retrase, nici țipenie de constructor. Solitară, bordura turnată personal de Olguța de parcă autostrăzile ar avea bordură. Acum e clar că vor să facă acolo un trotuar”, au scris reprezentanții USR Dolj, cei care au realizat filmulețul.

Într-un comunicat de presă postat pe facebook, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au spus însă că lucrările continuă.

”Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirrena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești. În acest moment 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în șantier. Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică și încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe șantierele deschise oficial”, precizează CNAIR în comunicat.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here