Preșcolarii, în vizită la Primăria Târgu Jiu și Stadionul Municipal

0
541

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 și Grădinița cu Program Normal nr. 20 din Târgu Jiu au vizitat astăzi Primăria Municipiului Târgu Jiu și Stadionul Municipal. Vizita face parte dintr-un proiect care are ca obiectiv cunoașterea de către preșcolari a orașului natal, a aspectelor administrative, economice, geografice, istorice, culturale, dezvoltarea abilităților de a se descurca în perimetrul orașului.

”Aducerea preșcolarilor în mediul social (prin organizarea de vizite tematice) este o parte importantă a unui program conștient de educație civică, pentru că nimic nu poate înlocui propriile experiențe ale copiilor, care îi ajută cel mai bine să înțeleagă viața comunității, sistemele naturale, instituțiile și rolul lor, conviețuirea în societate”, se arată în proiectul coordonat de Prof. Burci Elena Claudia, Prof. Zorzon Irina Gheorghița, Prof. Contes Oana Anisia și Prof. Sichitiu Cecilia.

Copiii au fost încântați să discute cu primarul Marcel Romanescu, să viziteze Sala de Consiliu și biroul primarului, dar mai ales să se joace pe Stadionul Municipal unde au alergat pe gazon și pe pista de atletism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here