Manifestările de 1 Decembrie au plasat Târgu Jiul în rândul marilor orașe din țară

0
593

Manifestările organizate autoritățile locale din Târgu Jiu cu ocazia Zilei Naționale a României au plasat orașul lui Brâncuși, în rândul marilor orașe din țară. Parada militară, organizată pentru prima dată după revoluție pe bulevardul Constantin Brâncuși, a atras mii de cetățeni care au îndurat frigul pentru a putea admira defilarea. Cei mai încântaţi au fost copiii care, cu steaguri în mână, au privit trecerea militarilor. Evenimentul organizat la Târgu Jiu, cu ocazia împlinirii a 101 ani de la Marea Unire, a atras atenția televiziunilor centrale care au relatat, pas cu pas, manifestările.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/momente-impresionante-la-paradele-din-marile-orase-mii-de-oameni-au-urmarit-militarii.html?fbclid=IwAR3g7uIlSY-OL-pB33O4bE9rsTfgRZDWqEGFPfi6gK0vlbwxkMCWEKL80k0

Nici aprinderea iluminatului festiv nu a fost trecut cu vederea. 10.000 de oameni au participat la spectacolul din Piața Prefecturii.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/luminitele-de-craciun-s-au-aprins-sub-privirile-a-zeci-de-mii-de-oameni-la-timisoara-brasov-targul-jiu-si-cluj.html?fbclid=IwAR0DEvt0G9cwWaL7xNJBqSIFqdCvwnrSL8lyy4NZ_Z069xrLL0lLQ3SWvpQ

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a transmis un mesaj pentru jurnaliști,  pe pagina sa de socializare fiind încântat de felul în care aceștia au prezentat evenimentele organizate de 1 Decembrie, la Târgu Jiu.

Târgu Jiu, din nou, în centrul atenției, alături de mari municipii ale țării: am creat o serie de evenimente…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Luni, 2 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here