Manipulare la nivel înalt din partea PSD. Licitația pentru centura ocolitoare a Târgu Jiului, ANULATĂ

0
492

Minciunile crase ale PSD ies la iveală pe zi ce trece. În urma unei vizite la Ministerul Transporturilor, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a descoperit lucruri revoltătoare despre manipularea social-democraților și bătaia de joc la adresa târgujienilor. Licitația pentru varianta ocolitoare a municipiului a fost anulată. Cât despre pasajele la nivel de cale ferată din oraș, nici nu s-a discutat vreodată.

„INCREDIBIL! Știm cu toții situația neagră în care eram împinși de administrația PSD, dar descoperim, pe zi ce trece, noi probleme extrem de grave la care nici măcar nu ne așteptam! Am fost la Ministerul Transporturilor să discut despre finalizarea centurii orașului și despre pasajele la calea ferată din municipiu. M-au așteptat câteva surprize de proporții, care nu fac decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, haosul și minciunile în care ne-au ținut cei de la PSD în toți acești ani.
Ne amintim cu toții promisiunile și declarațiile liderilor politici ai PSD despre licitația referitoare la șoseaua ocolitoare, la cum dădeau drept sigură finalizarea lucrărilor în acest an. Ei bine, licitația despre care tot vorbeau pesediștii a fost ANULATĂ! Și ne amintim cu toții declarațiile aberante și fără susținere prin care încercau să mintă populația. Acum înțeleg și nevoia lor de a ține departe de aceste informații atât populația, cât și primarul municipiului. Odata cu investirea noului guvern apar noi și noi informații despre dezastrul pe care ni-l pregătiseră.
Nu mai spun că despre pasajele la calea ferată nici măcar nu s-a discutat vreodată, decât la nivel de propagandă.
Este vorba despre pasajele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Ana Ipătescu-9 Mai și Mărgăritarului. Ele nu erau prinse nicăieri. Am avut discuții și pe această temă și aștept reprezentanții companiei de cale ferată la Târgu Jiu să discutăm de urgență problema și să găsim cele mai bune soluții pentru că avem nevoie ca lucrările la aceste pasaje să înceapă cât mai curând.
În concluzie: ne-au mințit! Nu au făcut absolut nimic pentru municipiul Târgu Jiu!”, a transmis Marcel Romanescu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here