Oameni ai străzii din Târgu Jiu, luați cu ambulanța. Au înghețat de frig

0
240

Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, mai ales pe timp de noapte, la nivelul Poliției Locale Târgu Jiu s-a dispus intensificarea acțiunilor pentru identificarea persoanelor fără adăpost și luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost ”Casa Iris”, pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Târgu Jiu, în vederea evitării riscului de hipotermie și a acordării îngrijirilor necesare.

Astfel, începând cu luna noiembrie 2019, până în prezent, pe raza municipiului Târgu Jiu au fost depistate 10 persoane fără adăpost, dintre care două femei și opt bărbați. Precizăm faptul că majoritatea persoanelor au refuzat internarea la ”Casa Iris”, iar în cinci cazuri a fost solicitat serviciul de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Facem un apel către cetățenii municipiului Târgu Jiu, în cazul în care observă persoane fără adăpost, să apeleze numărul de telefon 0253/225 434, disponibil 24 de ore din 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here