Boza nu crede că va fi schimbat din fruntea CEO. Vîlceanu:” Această siguranță este emoționantă. Eu nu sunt sigur nici pentru mine”

0
210

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza este convins că nu va fi schimbat din funcție de noul guvern. La începutul acestei săptămâni, Boza a spus că a purtat discuții cu factorii de decizie de la nivel central și local, și nu se pune problema vreunei schimbări. Declarațiile de astăzi ale președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu ar trebui să-l îngrijoreze însă pe Sorin Boza. Vîlceanu i-a sugerat să-și analizeze activitatea în fruntea colosul energetic și ținut să puncteze că nimeni nu iese la pensie din funcția pe care o are.

”Dacă dânsul este sigur, foarte bine. Eu nu sunt sigur nici pentru mine. Atâta siguranță e emoționantă, dar siguranța asta pe funcție nu ar trebui să o aibă nimeni pentru că, până la urmă, nu iese nimeni la pensie din funcția pe care o are. Deci, din punctul meu de vedere, trebuie fiecare să-și analizeze cum și-a desfășurat mandatul, modul în care și-a dus la îndeplinire obiectivele și faptul că poate să fie întotdeauna unul mai bun decât tine care poate ocupa funcția. Se va face o evaluare, în fiecare an ar fi trebuit să se facă, a, că nu s-a făcut până acum, ei au avut un interes politic, cei de la PSD. După cum știți, la finalul fiecărui an trebuie analizați indicatorii de performanță pe care i-ai scris în contractul de mandat. Pe noi nu ne interesează politic Complexul Energetic Oltenia, pe noi ne interesează strict din punct de vedere profesional și al unei funcționări corecte a complexului și vreau să v spun un lucru, dacă lucrurile la Complexul Energetic Oltenia merg bine, partidul care guvernează va avea de câștigat, implicit. Când lucrurile nu merg bine, atunci nici partidul care guvernează nu are nimic de câștigat”, a declarat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, într-o conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here