Panică în Piața Centrală din Târgu Jiu. Bărbat din Severin, imobilizat de polițiști

0
666

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică-Intervenție al Poliției Locale Târgu Jiu, alarmați de strigătele persoanelor aflate într-un complex comercial din Piața Centrală Târgu Jiu, au prins, astăzi, un bărbat care, profitând de un moment de neatenție al victimei T.V., ar fi reușit să-i subtilizeze acesteia portofelul și să fugă de la fața locului.

Polițiștii locali au intervenit prompt pentru prinderea și identificarea acestuia, constatând că numitul C.A., în vârstă de 44 ani, cu domiciliul în Municipiul Drobeta-Turnu Severin, are antecedente penale privind infracțiunea de furt.

În cauză a fost întocmită documentația de constatare a infracțiunii în flagrant și s-a dispus măsura de predare a acestuia, lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Luna decembrie este destinată, în special, cumpărăturilor. Astfel, centrele comerciale, piețele, mijloacele de transport în comun sunt mult mai aglomerate decât de obicei.
Atenție la buzunare, genți și portofele pentru a evita situațiile în care puteți deveni victime ale infractorilor și pentru a vă bucura de sărbători liniștite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here