Panică la Cariera Pinoasa. Bandă de cărbune, mistuită de flăcări

0
310

A fost panică ieri la Cariera Pinoasa, acolo unde o bandă de cărbune a luat foc. Din cauza ceții dense, flăcările au fost observate târziu de către angajații care lucrau în momentul respectiv, iar banda de cauciuc a ars pe o lungime de 30 de metri. Pompierii au fost solicitați la fața locului și au stins focul. Imediat după incident, salariații companiei energetice au reacționat dur pe paginile de socializare. Oamenii dau vina pe calitatea slabă a rolelor dar și pe faptul că benzile de cauciuc sunt foarte uzate și sunt cârpite cu scoabe pentru a putea fi folosite.

”Acea rolă fumega de ore bune. Dacă nu se oprea circuitul de la haldă fumega și mâine și nu o vedea nimeni. Au scăpat ieftin cu 30 de metri de covor, deși sigur este mai mult”, a scris un angajat al carierei pe pagina sa de facebook. Un altul a postat și o fotografie cu o rolă care s-a stricat la puțin timp după ce a fost pusă în funcțiune.

”Uite aici, rolă amortizoare nouă după nici un schimb de funcționare. Ax strâmbat, rulment blocat, mantaua îndoită, piesa de fixare sărită. Stii cât costă: 500 de ron”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Sursa foto:Pandurul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here