A fost arestat criminalul din Piața Centrală. Fusese eliberat recent din închisoare

0
686

Daniel Dumitru, din Târgu-Cărbunești, care, în ultima zi a anului 2019 și-a ucis fostul cumnat în Piața Centrală din Târgu Jiu, a ajuns după gratii.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj de arestare preventivă a inculpatului Dumitru Daniel. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Dumitru Daniel pe o durată de 30 zile, începând cu data de 01.01.2020 şi până la data de 30.01.2020, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore“, se arată în sentința judecătorească.

Moduru, așa cum era poreclit Daniel Dumitru, fusese eliberat din Penitenciar cu doar câteva zile înainte de a comite omorul. Soția îl părăsise, iar acesta a pornit un scandal, în timp ce se afla la coadă la pește în Piața Centrală, acuzându-l pe fostul cumnat, Romeo, că a avut un rol important în decizia femeii. Acesta a fost doborât la pământ de Moduru, care l-a înjunghiat, lăsându-l într-o baltă de sânge. Oamenii aflați în piață au asistat îngroziți la întreaga scenă. În momentul producerii incidentului, alături de Daniel Dumitru se afla și fratele său. Ulterior, cei doi au fugit de la locul crimei și s-au ascuns la o rudă, la Bumbești-Jiu, fiind prinși la scurt timp de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here