Morega: Romanescu are prima șansă în lupta cu PSD la alegerile locale din 2020

0
230

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj îl vede favorit pe actualul primar al Târgu Jiului, Marcel Romanescu, în lupta cu social-democrații pentru un nou mandat în fruntea municipiului. După ce analizat activitatea edilului-șef, Morega a conchis că acesta nu este omul biroului și are multe argumente pentru a-și convinge electoratul în 2020.

Minusurile lui Marcel Romanescu sunt că nu iese mai des în conferinţe să spună ce a făcut şi pe unde a fost, să pună oamenii în cunoştinţă de cauză pentru că el nu este ‘omul biroului’, ţine de fapt audienţele pe teren. A făcut acţiuni bune, are proiecte bune, dar acestea trebuie cunoscute. Are minusuri minore. Din punct de vedere major, s-a implementat foarte bine pe electoratul din Târgu Jiu”, a declarat Dan Ilie  Morega la Radio Infinit.

În ceea ce privește Partidul Social Democrat, Morega consideră că, deși s-a schimbat conducerea de la nivel central, formațiunea politică are mari probleme și în teritoriu, dat fiind faptul că nu vor să-și schimbe programul ideologic.

Cei de la PSD tac mâlc, nici nu şi-au desemnat candidatul. PSD-ul este acum partidul de pe locul doi, e greu pentru candidatul lor să vorbească de proiecte. Partidul are mari probleme şi nu vrea să se reformeze, are în frunte aceiaşi baroni. Nu vor să-şi schimbe programul ideologic”, a mai precizat Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here