Unități de învățământ din Târgu Jiu, modernizate cu 5 milioane de lei. Primar: ”Investind în educație, asigurăm un viitor copiilor noștri”

0
789

Mai multe unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu au fost modernizate și dotate corespunzător, astfel încât elevii și profesorii să beneficieze de tot confortul  pentru buna desfășurare a orelor de curs. Aproximativ 5 milioane de lei au fost alocate pentru realizarea investițiilor.

”Așa arată investițiile pe care le-am făcut la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu” (aproximativ un milion de lei), Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae” (peste 3 milioane de lei), Școala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu (aproape un milion de lei). Sunt sume considerabile, alocate pentru extindere, baze sportive moderne cu teren sintetic, echipamente de încălzire și alte dotări. Pe scurt, modernizări în adevăratul sens al cuvântului. Investind în Educație, asigurăm un viitor copiilor noștri”, a scris primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de socializare.

Așa arată investițiile pe care le-am făcut la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu” (aproximativ un…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Duminică, 26 ianuarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here