Surse: Mihai Gherghe, director tehnic la Aparegio Gorj

0
411

Fostul secretar de stat în Ministerul Culturii, Mihai Gherghe este noul director tehnic al Aparegio Gorj, susțin surse politice. După ce a rămas fără loc de muncă, fiind trimis acasă de la București după instalarea Guvernului Orban, Gherghe ar fi fost plasat de colegii de la PSD în vârful operatorului de apă și canal. Social-democratul Mihai Gherghe, fost consilier local al municipiului Târgu Jiu şi fost director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj de utilităţi publice pentru serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare, a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, în martie 2019.

ADIA Gorj este organismul din care fac parte mai multe oraşe şi comune din Gorj, iar operatorul serviciului de alimentare cu apă şi canalizare este APAREGIO, care se află în coordonarea ADIA Gorj. Mihai Gherghe se ocupa cu gestionarea cât mai eficientă a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, iar preț de câteva luni s-a ocupat  de domeniul cultural al României.

Întrebat de jurnaliști ce îl recomandă pentru această funcție importantă la Ministerul Culturii, Gherghe a răspuns că are un unchi profesor.

„Urmează să vedem când ajung la minister. Să știți că unchiul meu este profesor universitar de istorie veche, un renumit arheolog din România, a făcut descoperiri arheologice și în Gorj. Am avut discuții cu unchiul meu”, declara  Gherghe în martie anul trecut.

În noiembrie 2019, Gherghe a fost eliberat din funcția de secretar de stat în noiembrie 2019, după instalarea Guvernului Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here