Tragedie în familia unor gorjeni stabiliți în Italia. Le-a murit copilul de 4 ani

0
1158

Familia unor gorjeni stabiliți în Italia este în doliu, după ce băiețelul lor, de doar 4 anișori, a murit, în noaptea de 8 spre 9 februarie la spitalul San Salvatore. Lucas Constantin Suferea de o boala congenitală care i-a afectat inima și sistemul respirator. Micuțului i s-a făcut rău sâmbătă seara, iar părinții Viorel și Mădălina au cerut ajutorul medicilor, însă deși copilul a fost transportat la spital, acesta a decedat la doar câteva minute după ce a ajuns la urgențe.

„Conosco i genitori, e ho incontrato più di una volta il loro figlio. Sono bene integrati nella nostra comunità. Il piccolo aveva gravi problemi di salute, ma grazie all’impegno di tutti, a cominciare ovviamente dal papà e dalla mamma, e anche del corpo docente, frequentava comunque la scuola materna. La comunità tutta si stringe intorno al dolore della famiglia. E’ un giorno molto triste”.

”Îi cunosc pe părinți și l-am întâlnit de mai multe ori și pe copil. S-au integrat foarte bine în comunitatea noastră. Micuțul avea probleme grave de sănătate, însă, datorită implicării tuturor, în special a tatălui și a mamei, și chiar a profesorilor, frecventa și grădinița. Întreaga noastră comunitate se strânge în jurul durerii acestei familii. Este o zi foarte tristă”, a declarat primarul primarul din San Demetrio ne Vestini, Silvano Capelli, pentru Abruzzoweb.

Părinții au luat decizia să-și înmormânteze unicul copil în județul Gorj, pământul lor natal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here