Român mort în Italia, aruncat de patroni la groapa de gunoi

0
678

Doi patroni din Italia vor sta câțiva ani în spatele gratiilor după ce au aruncat la groapa de gunoi cadavrul unui român care muncea pentru ei și a decedat într-un accident de muncă. Vittorio Opessi, 56 de ani, și Antonino Marino, 55 de ani, au fost condamnați la 7, respectiv 4 ani, după ce au încercat să mușamalizeze cazul. În timp ce spărgea un zid la înălțime, Mihai Iștoc s-a dezechilibrat și a căzut de pe schelă murind pe loc.

Cadavrul lui a fost descoperit de un alt muncitor român, care i-a alertat pe patroni. Aceștia s-au decis să ascundă totul, având în vedere faptul că românul nu era angajat cu forme legale. După ce l-au „convins” pe muncitorul român care a făcut cumplita descoperire să tacă, cei doi patroni italieni au pus cadavrul bărbatului pe o canapea veche și l-au aruncat la o groapă de gunoi aflată la 60 de kilometri de șantierul unde a avut loc tragedia.

Trupul a fost descoperit câteva zile mai târziu, însă fața era complet desfigurată, astfel că identificarea a fost făcută abia după patru ani. În tot acest timp, familia lui Mihai l-a dat dispărut și a încercat din răsputeri să-i de a de urmă. Totul a ieșit la iveală după ce colegul românului decedat a decis să spună totul autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here