Continuăm împreună?! Vremuri noi, metehne vechi

0
70

Ciprian Florescu s-ar face frate cu romii până ar trece puntea spre Primăria Târgu Jiu! Cu câteva zile în urmă, fostul prefect invizibil al Gorjului a fost nevoit  să-și facă apariția la o întrunire organizată de Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor Gorj cu reprezentanții etniei din Novaci, Polovragi și Baia de Fier. Deși Florescu ori colegii pesediști nu au urcat pe scenă, la finalul evenimentului aceștia s-au tras în poză pentru ca etnicii să-și amintească in ziua scrutinului din mai că fratele Florescu le-a fost alături la bine și ei trebuie să-l ajute la greu.

Rețeta folosită de Florescu vine de la nimeni altul decât senatorul cu „ezactitate” Florin Cârciumaru care a fost susținut în fruntea Primăriei Târgu Jiu tot cu ajutorul romilor. Este de amintit scandalul din 2016 în care a fost implicat Carciumaru când a fost filmat în timp ce încerca să își aranjeze susținerea romilor din municipiu pentru a fi votată lista de candidaţi PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Veţi avea canalizare pe Microcoliniei şi celelalte străzi. La fel…când eu am venit şi am discutat şi v-am promis în programul de investiţii pe 2016 şi banii alocaţi pentru programul de investiţii pentru 2016 era deja aprobat. Acum, urmează ce am promis, în 2017. Vom rezolva şi cu acel PUG pe care îl solicitaţi, deci nu veţi rămâne… părerea mea…. am rezolvat o problemă mare pentru dumneavoastră şi o vom rezolva şi pentru cei cu care a venit Bulibaşa. Este vorba de acel teren. Bun! Deci am evitat să demoleze palatele… să demoleze ditamai case… a fost un lucru mare!” a afirmat atunci Cârciumaru  pe filmarea cu camera ascunsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here