Bătrână din Padeș, găsită moartă în zăpadă

0
54

O femeie din Motru Sec a fost găsită, seara trecută, moartă în zăpadă. Aribășoiu Maria plecase prin troiene, cu traista în spate, spre conacul din Culmea Cernei, însă nu a mai ajuns la destinație.

”Azi ( nr. ieri), 25 martie în jurul orei 18 am fost anunțat de Barbu Romel, locuitor al satului Motru Sec, că în dimineața zilei de marți 24 martie a plecat din sat, Aribașoiu Maria, spre conacul din Culmea Cernei si nu se știe dacă a ajuns la destinație. Femeia plecase cu o mașină de ocazie până la Buza Plaiului iar de acolo a luat-o pe jos pe plaiul Cernei prin zăpadă fără niciun pic de pârtie, cu traista în spate și pe timp de ninsoare.
În urma anunțului telefonic am mobilizat câțiva voluntari, polițiștii locali, funcționari din cadrul primăriei Pades și angajatul serviciului salvamont din Padeș, în total 10 persoane și am plecat in cautarea lui tanti Maria. Am mers până la Buza plaiului cu mașinile iar de acolo am luat-o la picior pe Plaiul Cernei. Zăpada masura circa un metru, ninsese atât de mult încât abia se mai cunoșteau urmele lui tanti Maria care urcase p care deschidea pârtia, Barbu Romel a observat un băț înfipt in zăpadă iar lângă băț, tanti Maria se ,,odihnea de veci”. Am anunțat comandantul poliției Tismana care a luat măsuri urgente și au pornit în toiul nopții spre culmea Cernei. Dumnezeu să te ierte tanti Maria și să te odihnească in liniste și pace”, a anunțat primarul din Padeș, Antonie Serafim, pe pagina sa de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here