OFICIAL! Tătaru, noul ministru al Sănătății. Iohannis: ”Să ia urgent măsurile necesare pentru combaterea noului coronavirus”

0
26

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi, în cadrul unei declarații de presă de la Palatul Cotroceni că a semnat decretul de numire al noului ministru al Sănătății, Nelu Tătăru. Șeful statului i-a cerut noului ministru al Sănătății să ia urgent măsurile care se impun pentru combaterea noului coronavirus.

„Am primit în cursul acestei dimineți de la premierul Ludovic Orban propunerea pentru numirea domnului Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății. Am luat act de demisia domnului Costache și am semnat decretul de numire a noului ministru. Iohannis. Domnul Tătaru cunoaște foarte bine care este situația în acest moment în sistemul sanitar și trebuie să ia urgent toate măsurile necesare pentru combaterea răspândirii infectării cu noul coronavirus. Domnul Tătaru va depune jurământul în cursul acestei zile.”,  precizat președintele.

Victor Costache și-a dat demisia joi dimineață, din fruntea Ministerului Sănătății după ce aseară a anunțat la mai multe posturi de televiziune planul testării tuturor bucureștenilor pentru coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here