Așa tată, așa fiu. Mezinul lui Ion Călinoiu, declarat incompatibil

0
46

Lovitură pentru fiul fostului baron de Gorj, Ion Călinoiu. Mezinul acestuia a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, Mădălin Călinoiu a ocupat în paralel funcția de farmacist-șef la Spitalul Județean și cea de administrator de farmacie.

„În perioada 22 noiembrie 2016 – 23 ianuarie 2018 a exercitat simultan funcția de farmacist șef secție în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu – Jiu și calitatea de administrator în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. g) din același act normativ (în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016)”, a transmis Agenția Națională de Integritate.

Cel mai probabil, Mădălin Călinoiu va fi eliberat din funcție. Tatăl său, Ion Călinoiu a fost declarat incompatibil în anul 2015 și a fost înlăturat de la conducerea Consiliului Județean Gorj, întrucât a deținut simultan cu funcția de președinte al CJ, și pe cea de expert în cadrul Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here