Gorj: Condamnată la 10 ani de închisoare după ce și-a ucis soțul

0
72

O femeie din Bibești, care și-a înjunghiat mortal soțul la beție, a fost condamnată luni, la zece ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă. Judecătorul de caz a decis ca inculpata să rămână în arest, până la stabilirea verdictului.

„Condamnă inculpata F. Valerica, la o pedeapsă de zece ani închisoare. (…) Deduce reţinerea şi arestul preventiv de la data de 25.01.2020 la zi. Menţine măsura arestării preventive a inculpatei. Cu drept de apel”, a stabilit prima instanță.

Gorjeanca a fost arestată la începutul anului, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat soțul. Bărbatul de 56 de ani a murit în locuința lor din Bibești. Incidentul s-a produs pe 24 ianuarie.

„S-a reținut că, în seara zilei de 24 ianuarie, în jurul orelor 19.30, inculpata, în timp ce se afla la locuința sa, din satul Bibești, împreună cu soțul acesteia, pe fondul unei relații conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, a aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona subclaviculară, cauzându-i o leziune traumatică în urma căreia victima a decedat, la scurt timp”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here