VIDEO: Vânzătoare lovită de o clientă după ce i-a atras atenția să poarte mască

0
205

Angajata unui magazin alimentar din Baia Mare a fost pălmuită de o tânără, după ce i-a cerut acesteia să folosească masca în interiorul magazinului. Incidentul petrecut luni, 20 iulie, fost surprins de camerele video ale unității.

Clienta a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecţie pe faţă, conform legii. Mai mult, după cum se poate observa în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, aceasta ţinea masca în mână.
Una dintre vânzătoare i-a cerut clientei să-şi pună masca pe faţă. Cum femeia s-a făcut că nu aude, aceasta i-a cerut din nou să-şi pună masca, iar în discuţie a intervenit şi cealaltă vânzătoare, pentru că tânăra nu a vrut sub nicio formă să se conformeze. Vânzătoare a decis să nu o mai servească şi i-a întins înapoi facturile.  Înfuriată la culme, clienta a lovit-o cu putere pe angajata magazinului, după care a ieşit rapid din încăpere, înainte de sosirea echipei de intervenţie a firmei de pază.

 

Femeia lovită este decisă să facă o plângere după cele întâmplate. De altfel, poliţiştii s-au autosesizat în urma articolului publicat în presa locală băimăreană şi o caută acum pe agresoare.
„Poliţiştii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.
Sursa:Actual Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here