Cârciumaru se întoarce! Va candida la locale

0
219

PSD revine la vechea locomotivă care trăgea partidul la alegerile din Gorj. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber a anunțat astăzi, că fostul lider al organizației, Florin Cârciumaru, va candida pentru un post de consilier local la alegerile ce vor avea loc pe 27 septembrie. Cârciumaru își pregătește intrarea în ring, cel mai probabil pentru a aduce voturi social-democraților gorjeni, și nu pentru a rămâne în Consiliul Local, dat fiind faptul că formațiunea politică de la Gorj s-a cam dus pe apa sâmbetei, după ce mai mulți membrii importanți au decis să plece din partid.

”Cred că da. Am văzut că și Aurel Popescu și domnul Ciprian Florescu și-au manifestat dorința să fie acolo. Domnul Florin Cârciumaru are un electorat, vă dați seama, un electorat destul de consistent care și l-ar dori pe lista de consilieri locali”, a declarat Weber la Radio infinit.

La începutul lunii iulie, Cârciumaru a declarat că se va implica în campanie alături de candidatul desemnat, Ciprian Florescu, și de viceprimarul Aurel Popescu.

”Toți colegii social-democrați trebuie să lase deoparte micile frustrări, să-și susțină candidații desemnați în comunitățile din care fac parte și să se concentreze doar pe obținerea celui mai mare scor la competiția electorală din septembrie. Același lucru îl voi face și eu la Târgu Jiu! Împreună cu echipa președintelui organizației municipale PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, voi face politic și electoral tot ce îmi va sta în putință pentru ca Ciprian Florescu să câștige Primăria Târgu Jiu. Astfel, unica noastră preocupare trebuie să fie câștigarea alegerilor, iar acest target îl putem atinge numai dacă vom rămâne uniți ca și până acum!”, a scris Cârciumaru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here