Târgu Jiu: Au spart o mașină, de unde au furat 7 lei

0
203

Doi tineri în vârstă de 23 și 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu riscă să stea ani în spatele gratiilor, după ce au spart mașina unui cetățean și au furat mai multe acte dar și suma de 7 lei, bani găsiți în interiorul autoturismului.

În noaptea de 20/21  iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au încercat să spargă un autoturism parcat pe o stradă din municipiu, după care au fugit.

La fața locului au fost direcționate mai multe patrulele din cadrul dispozitivului de ordine publică, care au efectuat căutări în zona, ocazie cu care au fost depistați în flagrant, în apropierea unei societăți comerciale, doi tineri, de 23 și 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cei doi tineri, ar fi sustras dintr-un autoturism aparținând unui bărbat de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, documentele personale ale persoanei vătămate și suma de 7 lei’‘, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, continuându-se cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here