Anchetă DNA la Jandarmeria Română! Șeful instituției, acuzat că și-a pontat sute de ore de muncă în timpul stării de urgență, deși era carantinat

0
129

E anchetă la Jandarmeria Română. DNA face verificări după ce şeful instituţiei, Bogdan Enescu, și-ar fi pontat sute de ore suplimetare, în perioada aprilie- iunie. Culmea este că șeful Jandarmeriei și-ar fi pontat cele 340 de ore chiar și când se afla în carantină după ce intrase în contact cu premierul Ludovic Orban și nu ar fi avut cum să muncească. Direcția Generală de Audit Intern a Ministerului Afacerilor Interne a declanşat verificări la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (IGJR), solicitând toate documentele oficiale privitoare la salariile încasate de şeful instituţiei.

Colonelul Bogdan Enescu, numit în luna decembrie în funcția de șef al Jandarmeriei Române, vine din poziția de inspector-șef al Jandarmeriei Ilfov, pe care o ocupa din 2013. El a intrat în jandarmerie în 1996, an în care a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.

În cei 23 de ani de activitate a ocupat o serie de funcții, de la comandant de pluton instrucție și misiuni, comandant de detașament și șef de stat major până la aceea de inspector-șef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here