Pro România cere amânarea începerii noului an școlar

0
65

Pro România cere amânarea începerii noului an școlar. Reprezentanţii formaţiunii politice  spun că riscul contaminării este prea mare, având în vedere faptul că în ziua alegerilor locale vor merge foarte multe persoane la urmele care vor fi amplasate în incinta școlilor.

”Îi solicit oficial premierului Orban ca anul şcolar 2020-2021 să înceapă la 1 octombrie. Îi sugerez premierului Orban să ia în calcul prelungirea vacanţei de vară până pe 30 septembrie, astfel încât să se poată desfăşura în condiţii mai bune de siguranţă sanitară procesul electoral, dar, mai ales, să poată fi efectuată dezinfectarea spaţiilor din incinta şcolilor în intervalul 28-30 septembrie. În acest fel ne asigurăm că toţi elevii se vor întoarce la şcoală într-un mediu sănătos, începând cu data de 1 octombrie”, a declarat vicepreședintele Pro România, deputatul Cătălin Nechifor.

Președintele Kalus Iohannis a anunțat că școala va începe pe data de 14 septembrie, și, în funcție de numărul cazurilor de COVID-19, elevii se vor putea întoarce efectiv în bănci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here