Încă un caz de agresiune asupra unui minor, la Târgu Jiu. Băiat de 14 ani, bătut și umilit de alți camarazi

0
165

Încă un caz halucinant petrecut în Târgu Jiu a ieșit la iveală după evenimentul cu minorele bătute care a revoltat o țară întreagă.

De data aceasta, un băiat de 14 ani a fost bătut și pus să cânte sau să își ceară scuze într-un mod umilitor, de patru băieți și o fată. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei luni, în municipiul Târgu-Jiu.

Noile imagini revoltătoare au ieșit la iveală, marţi seară, fiind publicate pe pagina de Facebook Stop Bully Romania. Din imagini se poate observa cum tânărul este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze. În tot acest timp, agresorii pot fi observați cum fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi pe băiat. La un moment dat, agresorii îl lovesc cu pumnii și cu picioarele.

“În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgu-Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată/intimidată de celelalte persoane. Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori, pe nume Miu(13-14 ani), împreună cu alţi prieteni au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor! Problema cea mai mare este următoarea, Miu (atacator) din surse sigure o să vă ataşăm şi o poză, ameninţă în spaţiul public persoanele cu arme albe, pe care după ce le ameninţă unele dintre ele din păcate sunt şi agresate fizic”, se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania-Sursa https://www.facebook.com/stopbullyro/

Interlop de 14 ani

❗️WARNING❗️SENSITIVE CONTENT❗️In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane.Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor!Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic.Va atasam un link de la articolul postat integral cu toate dovezile!https://bit.ly/337rKJz

Publicată de Stop Bully Romania pe Marţi, 8 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here