UPDATE: Poliția a întocmit dosar penal și face verificări în cazul minorului agresat la Târgu Jiu

0
149

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat marți, din oficiu, cu privire la faptul că în mediul online a apărut o filmare în care un tânăr a fost agresat fizic de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Reamintim, imaginile revoltătoare au ieșit la iveală, marţi seară, fiind publicate pe pagina de Facebook Stop Bully Romania. În clipul video  se poate observa cum băiatul este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze. În tot acest timp, agresorii pot fi observați cum fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi pe băiat.

Agresorii au fost audiați azi-noapte timp de câteva ore după apariția în spațiul public a imaginilor. Acestia au recunoscut faptele și sunt cercetati in libertate pentru loviri si alte violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here