Minor din Târgu Jiu, dispărut din centrul de plasament. Poliția îl caută

0
159

Un tânăr de 17 ani, din Târgu Jiu, este căutat de polițiști după ce a plecat din centrul de plasament și nu s-a mai întors.

La data de 10 septembrie a,c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 10 septembrie a.c., Popescu Constantin-Florin, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, persoana fiind pusă în urmărire la nivel național. În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate’‘, a transmis IPJ Gorj.

Semnalmente:

Înălţime 1,70 m; greutate 54 kg; păr şaten, tuns scurt; ochi căprui; ten măsliniu. Prezintă o aluniţă pe obrazul stâng, sub ochi.

În momentul plecării tânărul era îmbrăcat în pantaloni de culoare negru, geacă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare negru. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să  apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here