Taur liber pe străzile din Târgu Jiu. Proprietarul a fost amendat

0
233

Imagini surprinzătoare pe străzile din Târgu Jiu. O bovină a fost filmată în timp ce se plimba nestingherită, printre mașini, în zona centrală a orașului. Taurul umbla pe Bulevardul Unirii din municipiu, pe străduța din zona Palatului Copiilor, a traversat apoi printre mașini, ajungând într-un final în curtea Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”. Proprietarul animalului a fost identificat și sancționat de polițiștii locali cu suma de 500 de lei.

Tg-Jiu – LIVE – Taur la plimbare prin centrul orașului… la Statuia Tudor Vladimirescu.

Publicată de TV Sud pe Joi, 10 septembrie 2020

”Polițiștii locali au identificat proprietarul animalului lăsat în libertate pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Bovina a fost capturată de către Serviciul Ecarisaj din cadrul S.C. EDILITARA PUBLIC S.A., iar proprietarul acesteia a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R, pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a unui animal care poate prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”, a transmis Poliția Locală.

Polițiștii locali au identificat proprietarul animalului lăsat în libertate pe străzile din municipiul Târgu Jiu.Bovina…

Publicată de Poliția Locală Târgu Jiu pe Joi, 10 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here