Furau combustibil din mașinile parcate. Doi bărbați și două femei, reținuți de polițiștii gorjeni

0
142

Patru persoane, doi bărbați și două femei, au fost reținuți duminică, de polițiștii gorjeni. Aceștia sunt cercetați pentru furt, complicitate la tentativă de furt, iar unul dintre ei este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, fiind în continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal, au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 38 de ani, din comuna Argetoaia, judetul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (3 acte materiale) și tentativă la tâlhărie calificată, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale) și două femei, ambele de 33 de ani, din comuna Jupânești, bănuite de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 3-10 septembrie a.c., cei doi bărbați ar fi sustras aproximativ 1.100 de litri de combustibil din două vehicule parcate pe raza comunei Jupânești, iar în noaptea de 10/ 11 septembrie a.c. bărbatul de 38 de ani, fiind surprins de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce încerca să sustragă combustibil dintr-un vehicul, ar fi exercitat acte de violența asupra sa.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Cărbunești”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here