Gorj: Încă o fetiță agresată de două minore. Victima are 8 ani

0
208

Încă un caz șocant de agresiune asupra unui minor a avut loc în Gorj. De această dată, victima este o fetiță de doar 8 ani, din Motru. Copila este lovită și trasă de păr de două fete de 12 ani, care o aleargă pe scările unui bloc, acolo unde  a încercat să se refugieze, ca să scape de agresoare. Fetele mai mari au urmărit-o și pe stradă, au lovit-o și au încercat să-i fure gentuța pe care o ținea în mână.

Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !🤬🤬🤬🤬🤬

Publicată de Oana Schirloiu pe Duminică, 13 septembrie 2020

Polițiștii gorjeni  le-au identificat pe agresoare și efectuează acu cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here