Gabriela Târsu a demisionat din PSD: Mihai Weber mi-a arătat că singurele mijloace prin care încearcă să conducă partidul sunt minciuna și manipularea

0
176

Gabriela Târsu, vicepreședintele organizației municipale de femei a PSD a demisionat astăzi din partid. Fosta jurnalistă îl acuză pe Mihai Weber, președintele PSD Gorj, că a împărțit partidul în bisericuțe și conduce formațiunea politică prin minciună și manipulare. Mai mult, aceasta spune că Weber este disperat să obțină puterea cu orice preț.

„Subsemnata Elena Gabriela Târsu, vă anunț că nu mai pot sprijini echipa PSD Gorj. Am luat această decizie după ce președintele PSD Gorj, Mihai Weber mi-a arătat că este incapabil să-și respecte cuvântul și că singurele mijloace prin care încearcă să conducă partidul sunt minciuna și manipularea. PSD Gorj nu se reformează!
Consider că Mihai Weber a reușit “performanța” să împartă partidul în tabere și bisericuțe, să-i facă pe social democrați să se saboteze între ei, să distrugă departamentul de comunicare al partidului și să mențină haosul în campania electorală, fapte care se vor reflecta în rezultatul următoarelor alegeri.
Când am făcut pasul către PSD, l-am făcut alături de o echipă în care eu am crezut și cred, ale cărei rezultate nu au nevoie să fie validate de niciun partid politic, o echipă care își dorește să promoveze programe, care poate repune Gorjul pe linia de plutire și care a sperat că va face asta alături de PSD. Greșit! PSD Gorj este o organizație pervertită de disperarea lui Mihai Weber de a-și păstra puterea cu orice preț.

Am scris aceste rânduri pentru că nu-mi doresc să fiu asociată, sub nicio formă cu PSD Gorj, așa cum arată el astăzi!”, a scris Gabriela Târsu pe Facebook.

Gabriela Târsu a trecut la PSD în iunie 2020, la nici doi ani de la înscrierea în ALDE, în echipa afaceristului Ion Iordache, atunci când partidul era la guvernare.

Explicația fostei jurnaliste, pentru înscrierea în PSD, a fost că are încredere în echipa formațiunii gorjene, aceeași motivație folosind-o și când s-a înscris în ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here