Primar cercetat penal, după ce și-a umilit fetița. A obligat-o să stea dezbrăcată, în genunchi, și a filmat-o

0
159

Primarul din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, este cercetat de Poliție, după ce în spațiul public a apărut o filmare cu fetița lui, pe care acesta o obligă să stea dezbrăcată, cu mâinile ridicate și să spună că nu mai e „obraznică”.

Într-o înregistrare video realizată de Traian Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Și de acum îs cuminte”, „Și nu mai sunt dezordonată” .Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: „mă fac fată cuminte”, „nu mai sunt o figurantă”.

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea „nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

Potrivit acestuia, PSD „terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa. „Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, spune Ogâgău într-un comunicat.

Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului a cerut DGASPC Bistrița să sesizeze Poliția, pentru „verificarea elementelor constitutive ale unei infracțiuni”.

Protecția Copilului va verifica situația copilei în familie și îi va oferi asistență.Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here