Un polițist din Motru a decedat la spital. Avea doar 21 de ani

0
174

Alin Roșieanu, tânărul de doar 21 de ani, originar din municipiul Motru și care activa ca polițist TF la Constanța, a decedat în Spitalul din municipiul Constanța. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața tânărului care fusese victima unui grav accident rutier. În ciuda faptului că sute de români s-au mobilizat și au donat sânge pentru a-l ajuta pe Alin Roșieanu, inima acestuia a încetat să mai bată. Sute de comentarii de condoleanțe au apărut în mediul online.

Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu„, au postat prietenii săi.

Potrivit mass media din Constanța, accidentul în care a fost rănit Alin,  a avut loc în prima săptămână din septembrie, la marginea orașului Cernavodă. La volan se afla un polițist în vârstă de 30 de ani, care a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un copac.

”În jurul orei 02.00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța, în ziua accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here