Și-a pierdut arma din dotare în toaleta de la mall

0
219

Alertă maximă la Mehedinți! Un agent de poliție care păzea o mașină care transporta bani, și-a pierdut arma din dotare în toaleta dintr-un mall din Drobeta Turnu Severin. Și-a dat seama că nu mai are pistolul, abia când a ajuns la Târgu Jiu.

Agentul de poliție a mers la toaleta din mall și a lasat pistolul pe stativul vasului de toaleta. Nu și-a dat seama că îi lipsește arma până când a ajuns la Târgu Jiu. A făcut cale întoarsă, dar arma dispăruse, așa că și-a alertat colegii. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a-l identifica pe cel care a furat pistolul.

Agentul de poliție este la audieri iar ancheta desfășurată va duce la găsirea armei.  Polițiștii încearcă să identifice persoana care a sustras pistolul, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Agentul și cel care a furat arma vor avea dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. O persoană care găsește o armă letală nu trebuie să o atingă și este obligată să sune imediat la 112 să anunțe și să rămână lângă armă până la venirea polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here