Un primar s-a răzbunat pe cei care nu l-au votat. Le-a dărâmat băncile din fața caselor cu buldozerul

0
381

Răzbunare cruntă a unui primar pe cei care nu l-au votat la scrutinul din 27 septembrie. Deși edilul a fost reales,  supărarea lui a fost așa de mare, încât a decis să scoată cu buldozerul băncile din fața porților celor care au ales să voteze cu altcineva.

Gestul de răzbunare îi aparține primarului localității Comana din județul Giurgiu, Aurel Enache, și i-a vizat pe toți cei care nu l-au susținut la alegeri. Omul a vrut să le dea o lecție celor care au spus că el nu a făcut nimic în mandatul pe care l-a încheiat.

„Băieții aștia cărora le-am luat banca de la poartă au mers în fiecare zi în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic”, a declarat el primarul pentru B1 Tv.

Acesta susține că nu a dorit să ia băncile de tot, ci doar să îi învețe pe săteni o lecție, arătându-le că totuși a făcut ceva. Mai mult decât atât, primarul e convins că localnicii nu au fost deranjați.

„Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. Așa au văzut banca și restul. O să le pun mâine la loc, pentru că le-au văzut. Așteptam să deschidă ochii, să vadă că am făcut”, a adăugat primarul din Comana.

Edilul susține că după întregul scandal ar urma să pună băncile la loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here