Gorj: S-a îmbătat și a intrat peste vecină

0
80
Politisti din Serviciul Rutier Timis participa la o actiune de verificare a respectarii masurilor impuse prin Ordonanta Militara numarul 2 din 21 martie 2020, in zona pasajului Michelangelo din Timisoara, luni, 23 martie 2020. Incepand cu ora 22, luni seara, a intrat in vigoarea prevederea din Ordonanta militara 2, care interzice cetatenilor sa iasa din casa noaptea, intre orele 22-6. Cei care parasesc domiciliul trebuie sa completeze o declaratie in care sa mentioneze motivul iesirii, sau sa aiba o adeverinta de la serviciu, care sa mentioneze ca deplasarea este facuta in scop profesional. Pentru nerespectarea prevederilor din Ordonanta militara se sanctioneaza cu amenda de la 100 lei la 5.000 lei. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

O femeie din Bengești a cerut ajutorul polițiștilor, după ce vinrri seara, un vecin de-ai săi a intrat peste ea și în casă și a amenințat-o cu bătaia.

„În jurul orei 20, un bărbat din localitate, asfalt sub influența alcoolului, a pătruns fara drept în locuința unei vecine și ar fi amenințat o cu acte de violența.
Femeia a solicitat sprijinul polițiștilor.
În cauză s a întocmit dosar penal pentru amenințare și violare de domiciliu”, a transmis IPJ GORJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here